החומרים:
2 דג בורי חתוכים לפרוסות
2 כפות מיץ לימון 2 כמפות חומץ מעט מלח 2 לימונים כבושים 2 עגבניות בינוניות מרוסקות בפומפיה
3 כפות רסק עגבניות
2 פלפלים צ'ילי יבשים מתוקים 2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
7 שיני שום כתושים
1חבילה כוסברה קצוצה
מלח
2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית כורכום כפית כמון
חצי כוס שמן
חצי עד כוס מים אופן ההכנה: שוטפים את פרוסות הדג ומשרים במיץ לימום וחומץ ומלח לפחות חצי שעה, שוטפים היטב ומכניסים למסננת , במקביל בסיר דגים או בסיר עמוק יחסית מטגנים בשמן את הגמבה ,מוסיפים את השום,את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות,מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת התבלינים,את הלימון הכבוש ,מוסיפם מים ומביאים לרתיחה , מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה , מוסיפים את פרוסות הדגים , מביאים שוב לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים לפחות חצי שעה , טועמים מתקנים טיבול ומגישים למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו